5 lei / oră

Prețul de închiriere pentru o oră este de 5 lei. Intervalul de închiriere mai scurt de o oră se consideră și tarifează ca o oră distinctă.

După 4 ore de închiriere a unei biciclete, echivalentul a 20 lei, nu vei mai fi taxat pentru restul perioadei de utilizare a acelei biciclete închiriate.

Singura obligație este predarea bicicletei până la finalul programului de lucru al punctului de închiriere Citylink.

ilustratie
Modalitati de plata
  • Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastră, în condiții de siguranță deplină. Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele VISA (Classic și Electron) și MASTERCARD (inclusiv Maestro, dacă au cod CVV2/CVC2).
  • Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzacții.
  • Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv pe serverele PlatiOnline.
  • Siguranța informațiilor dvs. este garantată de faptul că PlatiOnline nu stochează datele confidențiale ale cardului dvs, ci le trimite criptat pe o conexiune securizată către banca procesatoare. În acest fel informațiile dvs. sunt în sigurantă.
  • Indiferent de valuta pe care o aveți în cont, tranzacțiile se fac în lei, la cursul de schimb al băncii dumneavoastră.
  • Cum vei recunoaște o plată pentru serviciul Citylink bike renting
    Pentru plata cu cardul, tranzactia va aparea pe extrasul de cont cu numele “citylink”.

Modalitati de livrare

După achizitionarea serviciului de inchiriere bicicleta, vei achita contra-valoarea cursei la momentul predării bicicletei către personalul Citylink de la stația de închiriere, în funcție de durata totală de utilizare, conform schemei de tarifare.

Informatii despre politica de anulare si rambursare

Anularea unei tranzactii nu este posibila deoarece taxarea serviciului se aplică de la momentul acceptării inchirierii.