Tarife Masini - Citylink - Car & Bike Renting Skip to content

Tarife corecte pentru tine

Costurile de închiriere pentru o mașină

Când rezervi o mașină, vom verifica dacă deții fonduri suficiente blocând suma de 10 de lei pentru Toyota Yaris și 40 de lei pentru Toyota Corolla (din portofelul aplicației sau, dacă acesta nu deții fonduri suficiente, din cardul bancar).

Prețul minim pe o cursă este de 10 lei și se va aplica indiferent de timpul trecut sau distanța parcursă.

Preţul pe timpul scurs de la închirierea autovehiculului este de 0,6 lei/min pentru Toyota Yaris și 0,7 lei/min pentru Toyota Corolla.
Preţul pe distanţa parcursă este de 0,8 lei/km pentru autoturismele Toyota Yaris Hybrid si de 0,99 lei/km pentru autoturismele Toyota Corolla Hybrid.

Prețul perceput cât timp autoturismul este parcat este de 0,15 lei/min pentru primele 120 min iar după depășirea acestui interval de timp prețul va fi de 0.6 lei/min.

Prețul pentru o zi (24 de ore de la momentul închirierii) este de 140 lei pentru autoturismele Toyota Yaris și de 170 lei pentru autoturismele Toyota Corolla, şi se aplică după scurgerea unui timp de 240 min de la închirierea autovehiculului sau după parcurgerea unei distanțe de 50 km

După depășirea celor 50 km prețul va fi de 0,8 lei/km pentru autoturismele Toyota Yaris și de 0,99 lei/km pentru autoturismele Toyota Corolla.

Costurile de închiriere pentru o bicicletă

Prețul de închiriere a unei biciclete este de 0,2 lei/minut iar dacă te plimbi mai mult de 30 minute primești gratuit încă 30 de minute. Astfel, o oră de mers cu bicicleta va costa 6 lei. Prețul minim pe o cursă este de 3 lei și se va aplica indiferent de durata cursei.
Dacă închiriezi bicicleta mai mult de 4 ore consecutive, atunci o poți păstra toată ziua iar costul total va fi de 24 lei/24 de ore.

  • Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastră, în condiții de siguranță deplină. Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele VISA (Classic și Electron) și MASTERCARD (inclusiv Maestro, dacă au cod CVV2/CVC2).
  • Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzacții.
  • Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv pe serverele PlatiOnline.
  • Siguranța informațiilor dvs. este garantată de faptul că PlatiOnline nu stochează datele confidențiale ale cardului dvs, ci le trimite criptat pe o conexiune securizată către banca procesatoare. În acest fel informațiile dvs. sunt în sigurantă.
  • Indiferent de valuta pe care o aveți în cont, tranzacțiile se fac în lei, la cursul de schimb al băncii dumneavoastră.
  • Cum vei recunoaște o plată pentru serviciul Citylink bike renting
    Pentru plata cu cardul, tranzactia va aparea pe extrasul de cont cu numele “citylink”.